Pari etsii paria kuinka tyydyttää mies

Ikävä kyllä Snyderilla lähtee hienon alun jälkeen mopo käsistä komeasti. Kaikesta tästä huolimatta itselleni elokuva oli hyvä kokemus, sillä rakastan tarinan hahmoja. On säli, että Cavilille annettu hyvinkin epäkiitollinen rooli jumalallisena Supermanina on niin tönkösti kirjoitettu. Henry Cavill, ei ole maailmalle mitän velkaa. BvS: The Dawn of Justice on hyvin ohjaajansa näköinen. Affleck on erinomainen valinta Bruce Wayneksi, vaikka tämän Batman onkin melkein samasta puusta veistetty kuin aiemmatkin. Ben Affleck todistaa tuhoa maankamaralta. Rikas kakara, jonka isä on onnistunut kasvattamaan tästä sekavan mielipuolen, ei kaihda mitän keinoja kukistaakseen supersankarit. Batman kulkee pimeillä kujilla, kun taas Superman raahataan senaatin eteen kuulusteltavaksi, keskelle parrasvaloja.

Leader: Pari etsii paria kuinka tyydyttää mies

Parhaimmillaan elokuva on kohdistaessaan huomionsa Batmanin ja Supermanin hahmoihin, ollessaan hiljaa ja kurkistaessaan kulissien taakse. Ei ainakaan siinä märin kuin hienot hahmot ansaitsisivat. Rennosti ylinäyttelevä, jesse Eisenberg, lex Luthorina on epäillyttävä hahmo ensimmäisestä sekunnista lähtien. Lopulta elokuva ei kuitenkaan kerro lainkaan kahden supersankarin sarvien kolistelusta, sillä uhka tulee ulkopuolelta. pari etsii paria kuinka tyydyttää mies

Pyllyn nuolenta: Pari etsii paria kuinka tyydyttää mies

Niinpä lopusta rakentuu nyrkkitappelu vailla järkeä ja kauneutta, vailla toiminnan lumoa. Siinä ei pästä pintaa syvemmälle. Superman, tai Clark Kent, jota esittä rooliin täydellisesti istuva. Wayne kuuluu ensimmäiseen ryhmän, haluten kostaa tälle menetyksensä, mutta kokien myös punaisessa viitassa heiluvan sankarin olevan vaarallinen. Ristiriidasta huolimatta miesten pämärä on sama - auttaa ihmisiä. Ihmiskunta ei ole valmis vierasperäisiä vierailijoita varten, ja ennen kaikkea, ihmiskunta on kiittämätön ja arka. Hahmo on kykenevä, särmikäs ja vaarallinen. Jokainen tietä miehen aikeet, jokainen tietä mihin tarina johtaa, sillä Luthorin mukana olo on takuu ongelmista. Toisinaan hyvin kaunis kuvaus antaa vihjeitä siitä, mitä elokuva olisi voinut olla, ja mikä potentiaali heitetän hukkaan. Eeppiseksi tarkoitettu kohtaaminen kammottavan megahirviön kanssa, sankarien taistellessa rinta rinnan, kaatuu siihen yksinkertaiseen asiaan että liika on liikaa. Ohjaaja, zack Snyder kärsii edelleen megalomaniasta, joka laittaa hänet lisämän liikaa tavaraa kaikkiin tarinoihinsa. Elokuva hurmaa myös visuaalisuudellaan - kaiken metelin keskeltä pilkistä todella kauniita kohtauksia, ja on säli että Snyder ei malta pysähtyä niihin. Osa vaatii Supermanin pätä vadille ja osa palvoo tätä messiaana. Itse pidin elokuvasta yllättävän paljon, vaikka sen heikkoudet ovat helposti nähtävissä. Lex Luthor on keskenkasvuinen poika, joka haluaa aiheuttaa kaaosta, kerätäkseen voitot (tai maailman) taskuunsa. Se ei uskalla viipyä tunteissa, eikä kaivautua supersankareiden viittojen alle. Taistelukoreografiasta ei ole jälkeäkän, vaan oliota mätetän kaikella mitä löytyy. Ei, vaikka Supermanin ja Batmanin ilmeet muuta kertovatkin. Se ei ole kaltaiselleni fanille liian pitkä, eikä tylsä. Tarina kulkee poukkoillen asiasta toiseen, taholta kolmannelle, luoden rikkonaisen kokonaisuuden. Elokuva onkin tehty faneille; lause jota esimerkiksi ohjaaja kuuluttaa usein. Tarina keskittyy sankaruuteen, sekä siihen liittyvän vastuuseen. Haluaisin, että meille tarjottaisiin parasta mahdollista. Hahmossa on kypsyyttä ja aikuisuutta, sellaista karismaa jota Waynen hahmossa ei liiemmin ole aikaisemmin ollut. Hetkittäin näemme mielessä pyörivän kaaoksen, Kal-Elin epäröinnin, joka sälittä hukutetaan toimintaan ja meteliin seuraavassa sekunnissa. Se ei ole myöskän hyvä toimintaelokuva, sillä toiminta on kaaosmaista ja vailla hienoja yksityiskohtia. Toivoisin kuitenkin, ettei faneja aliarvioitaisi - näissä supersankareissa on potentiaalia niin paljon taidokkaampaan tarinankerrontaan. Tuloksena on ylitsevuotava huttu, jossa on liikaa meteliä, toimintaa, ja yksi ärettömän hölmö supervihollinen. Man of Steel -elokuvan viimeinen puolituntinen kummittelee heti tarinan alussa, kun Bruce Wayne (erinomainen.

Noin pari etsii paria kuinka tyydyttää mies

Näytä kaikki viestit pari etsii paria kuinka tyydyttää mies →

Kommentti “Pari etsii paria kuinka tyydyttää mies”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *