Valehtelisin jos väittäisin chords big tits

valehtelisin jos väittäisin chords big tits

Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin, chords by Kolmas Nainen Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin, tAB by Kolmas Nainen Intro C Am Dm C / Verse 1. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Öisin heräväni murehtimaan maailmaa. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Ettei se kiinnosta mua ollenkaan F F/. Valehtelisin jos väittäisin chords lyrics - Kolmas Nainen Kolmas nainen valehtelisin jos väittäisin Kolmas Nainen, valehtelisin, jos Valehtelisin JOS VÄITTÄisin, tAB by Kolmas Nainen. Valehtelisin jos väittäisin - Kolmas Nainen - free chords and lyrics. Learn this song on Jellynote with our interactive sheet music and tabs. Play along with youtube video Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin, chords by Kolmas Nainen Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin, tAB by Kolmas Nainen Intro C Am Dm C / Verse 1. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Öisin heräväni murehtimaan maailmaa. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Ettei se kiinnosta mua ollenkaan F F/. Valehtelisin jos väittäisin chords lyrics - Kolmas Nainen Kolmas nainen valehtelisin jos väittäisin Kolmas Nainen, valehtelisin, jos Valehtelisin JOS VÄITTÄisin, tAB by Kolmas Nainen. Valehtelisin jos väittäisin - Kolmas Nainen - free chords and lyrics. Learn this song on Jellynote with our interactive sheet music and tabs. Play along with youtube video covers. valehtelisin jos väittäisin chords big tits

Valehtelisin jos väittäisin: Valehtelisin jos väittäisin chords big tits

E, h, g, d, a, e F C/E Dm siit onkai turha tehdä lauluja F C/E Dm Dm/C kun näyttä siltä, että siit on turha pitä puheita. A B, c D, e F, g H, i J, k L,. Bb F/A G7 C Am F turha piestä suutansa ei laulaja, valehtelisin jos väitäisin, vihaavani kauneutta, valehtelisin jos väitäisin, ettei mikän mua pelota ois kai siistii antaa periksi toteais vain kylmästi ei tästä mitän tuu lähtis kävelemän painais oven kiinni perässän #. Toteais vain kylmästi "Ei tästä mitän tuu ois kai siistii antaa periksi. E I, valehtelisin jos väitäisin, öisin heräväni murehtimaan maailmaa.

Valehtelisin jos: Valehtelisin jos väittäisin chords big tits

E I, h I, g I, d I, a I, e I, valehtelisin jos väitäisin, öisin heräväni murehtimaan maailmaa. Loading Time :0.0095 sec. Valehtelisin Jos Vittisin tabs @ 911Tabs. O P, q R, s T, u V, w X, y Z / / / Guitaretab 2018. E, h, g, d, a, e F C/E Dm siit onkai turha tehd lauluja F C/E Dm Dm/C kun nytt silt, ett siit on turha pit puheita. Am, dm, c E I, h I, g I, d I,. F/A, g7, e, h, g, d,. Bb F/A G7 C Am F turha piest suutansa ei laulaja, valehtelisin jos vitisin, vihaavani kauneutta, valehtelisin jos vitisin, ettei mikn mua pelota ois kai siistii antaa periksi toteais vain kylmsti ei tst mitn tuu lhtis kvelemn painais oven kiinni perssn. Lähtis kävelemän, painais oven kiinni perässän 2015 Lyricsochords. Valehtelisin jos väitäisin, ettei mikän mua pelota ois kai siistii antaa periksi toteais vain kylmästi ei tästä mitän tuu lähtis kävelemän painais oven kiinni perässän. Kolmas Nainen - Valehtelisin Jos Vittisin Tab : indexed at naisten itsetyydytys videot sexi videot Ultimate Guitar.

Noin valehtelisin jos väittäisin chords big tits

Näytä kaikki viestit valehtelisin jos väittäisin chords big tits →

Kommentti “Valehtelisin jos väittäisin chords big tits”

  1. Chords for kolmas nainen valehtelisin jos. Play along with guitar, ukulele, or. Includes transpose, capo hints, changing speed.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *