Seksifantasia tarinat vaimolle vierasta munaa

seksifantasia tarinat vaimolle vierasta munaa

Vieraan miehen spermat valuvat vaginastani lakanoille, mutta en jaksa välittä. Saisin ilmoittautua rovastin asunnolla maanantaina aamulla kello yhdeksän. Kauhu kutittaa takaraivossa ja pimeys on tiivistynyt niin jähmeäksi, että sitä melkein voisi leikata kynnellä palasen. Eero painoi yhtäkkiä kasvonsa Tuulan alushousuille ja suuteli housujen alta erottuvaa häpyvakoa hellästi, mutta kuitenkin niin, että Tuula näytti nauttivan kosketuksesta. Aviomieheni huitaisee meitä unissaan kädellän, mutta se ei menoa häiritse. Puristelin hänen rintojansa ja vein käteni hänen jalkojensa väliin. Tuo tuntuisi varmasti upealta sisällä. Eeron kyrpä liikkui kiiltäen vaimoni limakalvoilta valuttaman mehun ansiosta liukkaasti sisän ja ulos emättimestä. Laukesin uudelleen ja uudelleen vaimoni suuhun.

Keskustelu - Vieras: Seksifantasia tarinat vaimolle vierasta munaa

Pisteenä I:n pällä voisin todeta että jos luontoa löytyy niin kullia voi upottaa myös tiukkaan takapuoleen. Käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot, tuotteet. Jos jokin seikka jäisi huomaamatta ja mies saisi tietä. Se on todella tuhmaa ja likaista. Vieras tarttuu Elinaa ranteista ja nostaa hänen kätensä ylös sängylle.

Seksitarina: Vaimo: Seksifantasia tarinat vaimolle vierasta munaa

Elina tuntee itsensä nartuksi ja se saa hänen pikkuhousunsa kostumaan entisestä enemmän. Hän painaa minut lujemmin sänkyä vasten vartalollaan ja ottaa rajusti, pitkin pistoin. Mutta kuten tiedät niin mähän olen hyvin vapaamielinen seksin suhteen.

Seksifantasia tarinat vaimolle vierasta munaa - Vaimolle vierasta

Elina näykkii vieraan rintakarvoituksen seasta pilkottavia nännejä ja saa lopulta kaivettua tämän farkut auki. En saa kyrvästä millän tarpeeksi. Kuumaa kyytiä, tämä tositarina tapahtui jokunen vuosi sitten. Anne ynisi hiljaa ja Tim souti pitkällä kyrvällän häntä takaapäin samalla kun John pani suuhun ja puristeli rintoja tosi lujaa. Hiivin samalla takaovemme kautta vierashuoneen vaatehuoneeseen ja jäin seuraamaan tapahtumia. Valitsin suunnilleen ikäiseni naimisissa olevan miehen, se olisi kaikkein turvallisin vaihtoehto. Vai ajattelitko että kaverille ei kerrota. Työnsin sormeni Tuulan peräaukkoon ja pyöräytin sormea vähän matkaa sisällä. Vaimoni kiimainen äiti, olen 34-vuotias mies, naimisissa ja asun kotkassa ja jouduin käymän Haminassa asioillani eränä lokakuisena iltapäivänä tänä syksynä. Isoissa e-kupin rinnoissa vuodet näkyivät, mutta paidan alta kumpuava povi tai joskus hieman avonainen. Tosin täytyy myöntä että tämä on kyllä erikoisemmasta pästä. Elina painoi takapuoltaan mua kohti niin että kulli painautui kokonaan sisälle. Aikani asiasta naputettuani oli Markus kutsunut kaverinsa vähän auttelemaan. Elina makasi sängyllä jalat levällä. Tein meille molemmille rohkaisuryypyt, seksiä joensuu mansen sex Tuulalle voimakkaamman kuin itselleni. Kertoisin että tarjolla on posliinipillua märällä klitoriksella. Painoin Tuuilan selälleen sängylle. Sormet pumppaavat ja menevät syvälle.

Noin seksifantasia tarinat vaimolle vierasta munaa

Näytä kaikki viestit seksifantasia tarinat vaimolle vierasta munaa →

Kommentti “Seksifantasia tarinat vaimolle vierasta munaa”

  1. Hän oli kärähtänyt ja halusi. He erosivat tästä lohtusessiosta huolimatta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *