Nuolin äitini pillua märkä pillu

nuolin äitini pillua märkä pillu

Äidillä oli lyhyehköt vaaleat vähän kihartuvat hiukset. Minun pitäisi käydä suihkussa, hän sanoi vaisusti. Eihän minullakaan ole kuin nämä rintsikat ja nämä alkkarihipsterit, Ulla näytti lähemmin pikkareitaan ja räpsäytti kuminauhaa lantiolla. Ajattelin, ei voi olla totta, räjähdän kohta kiimasta ennen kuin saan kyrpäni tuohon lemmenpesän sisälle. Vein käteni hänen neulepuseron alle ja kosketin rintoja jotka olivat pehmeät rintaliivien allakin. Hän oli jo kiihdyksissä. Kerroin kuka olin ja kerroin hänelle, että olin varmaan ihastunut häneen, ja minun oli pakko se kertoa. Ihastuin häneen pikkuhiljaa, ja eränä iltana sitten pätin soittaa hänelle. Rakastelu maistui hienolta ja olisin halunnut sen kestävän ikuisesti. Otin rinnat käsiini puristellen ja hieroen niitä. nuolin äitini pillua märkä pillu nuolin äitini pillua märkä pillu

Nuolin äitini pillua märkä pillu - Naapurin

Tilanne oli jotenkin omituinen, mutta olin kuin olinkin herrasmies. Tuo vaimoni, hän on aika tavalla pois kotoa. Ullan jalat levisivät ja säret osoittivat kohti kattoa ja tunsin miten pillu lähes imaisi kaluni sisän. Äiti valitti ja nytkyi samalla tavalla kuin silloinkin Purin ja suutelin reisien sisäpuolia ja pyöritin sormeani pillussa joka aivan litisi kosteudesta. Makasimme rinnakkain ja Ullan käsi vaelteli nivusissani ja vatsalla.

Eroottiset novellit: Ihana: Nuolin äitini pillua märkä pillu

Tule tänne meidän pihalle, niin jutellaan. Aivan kuin muissa ajatuksissa kävelin naapurin aidalle ja huikkasin tervehdyksen. Mika, mitä sinä teet, lopeta heti paikalla, äiti sanoi. Tule tähän pöydän äreen, istutaan alas ja vietetän vappua kolmisen viikkoa myöhässä, mutta ei haittaa, onhan nyt kesä ajoissa ja varsinainen vappu kylmänä takana, höpötteli Ulla.

Noin nuolin äitini pillua märkä pillu

Näytä kaikki viestit nuolin äitini pillua märkä pillu →

Kommentti “Nuolin äitini pillua märkä pillu”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *